Менеджмент і маркетинг

Краус, Катерина Миколаївна та Краус, Наталія Миколаївна та Радзіховська, Ю.М. (2022) Менеджмент і маркетинг ТОВ "Аграр Медіа Груп", Україна, Київ.

[thumbnail of Kraus_Menedgment_marketyng_2022_zahyst.pdf] Текст
Kraus_Menedgment_marketyng_2022_zahyst.pdf

Download (2MB)

Анотація

Сучасні суб’єкти господарювання відзначаються постійним та динамічним зростанням своїх можливостей, потужностей і сфер впливу, а це, в свою чергу, призводить до посилення глобальної конкуренції. Зміна філософії прийняття управлінських рішень, способів планування, організації, контролю та керування суб’єктом господарювання вимагають впровадження систем автоматизованого управління бізнес-процесами, просування, постачання та збуту товарів і послуг. Представлений посібник передбачає опанування студентами навчальної дисципліни поступово по модулях, а оцінка здобутих ними знань та вмінь формується на основі всіх результатів, досягнутих у процесі навчання. У посібнику подано лекційним матеріал, тести, питання для самоконтролю та дискусійні питання, практичні завдання, приклади розв’язаних задач. Видання рекомендовано для студентів економічних спеціальностей ЗВО, науковців, викладачів, аспірантів, усіх хто цікавиться питаннями менеджменту та маркетингу.

Тип елементу : Підручник/посібник
Ключові слова: Менеджмент; маркетинг; управлінські рішення; споживач
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Навчальні посібники
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет економіки та управління > Кафедра управління
Користувач, що депонує: Катерина Миколаївна Краус
Дата внесення: 31 Трав 2022 12:13
Останні зміни: 31 Трав 2022 12:13
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/41158

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу