Психолого-педагогічні засади формування професійної майстерності фахівців з фізичного виховання

Цикоза, Євгенія Валеріївна та Гудим, Ганна та Швець, Сергій Володимирович (2021) Психолого-педагогічні засади формування професійної майстерності фахівців з фізичного виховання Health, physical education and sport: perspectives and best practices book of abstracts 3rd International Scientific and Practical Online Conference. с. 43-47.

[thumbnail of H_hydum_Y_Tsykoza_FZFVS.pdf] Текст
H_hydum_Y_Tsykoza_FZFVS.pdf

Download (1MB)
Офіційне посилання: https://fzfvs.kubg.edu.ua/informatsiya/2016-10-07-...

Анотація

Підвищення ефективності підготовки педагогічних працівників, що мають володіти високим рівнем кваліфікації та займати активну позицію у своїй професійній діяльності, відповідно до положень Болонської конвенції, є одним зі стратегічних завдань освітньої політики України та основною метою ЗВО галузі фізичної культури і спорту (ФКіС). У модернізації вітчизняної загальноосвітньої школи та ЗВО важлива роль належить викладачу фізичної культури, який підготовлений до реалізації професійних функцій, розуміє закономірності фізичного розвитку учнів та студентів, здатний педагогічно мислити, планувати й аналізувати освітній процес, успішно розв’язувати проблеми, що виникають у фізичному вихованні молоді.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Професійна майстерність; фахівець;фізичне виховання
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра спорту та фітнесу
Користувач, що депонує: Викладач Євгенія Валеріївна Цикоза
Дата внесення: 26 Серп 2022 11:02
Останні зміни: 26 Серп 2022 11:02
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/41712

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу