Світоглядні настанови хорової творчості українських композиторів кінця ХХ – початку ХХІ століть

Заверуха, Олена Леонідівна (2022) Світоглядні настанови хорової творчості українських композиторів кінця ХХ – початку ХХІ століть Музика як художньо-естетичний феномен та сфера культурної діяльності: матеріали Всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації у галузі мистецтвознавства, музикознавства, музичної педагогіки. с. 69-71.

[thumbnail of O_Zaverukha_SNKhTUK_MYaKhEFTSKD.pdf] Текст
O_Zaverukha_SNKhTUK_MYaKhEFTSKD.pdf

Download (921kB)
Офіційне посилання: https://dspace.nau.edu.ua/bitstream/NAU/56471/1/%D...

Анотація

Cвітоглядні настанови творчості окремого митця закладено у відповідності до певної хорової школи, професійного оточення, художнього контексту історичної доби. Справжній митець по відношенню до світу є не спостерігачем, а тою часткою (мікрокосмом), яка своєю творчістю уособлює Світ (макрокосм). Його інтонаційно-означений світогляд безпосередньо увиразнюється через сучасне композиторське хорове письмо в художній концепції творів.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: світоглядні настанови; композиторське мислення; хорове письмо
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Інші (не входять ні до фахових, ні до наукометричних баз)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет музичного мистецтва і хореографії > Кафедра академічного та естрадного вокалу
Користувач, що депонує: Олена Леонідівна Заверуха
Дата внесення: 07 Жов 2022 06:55
Останні зміни: 07 Жов 2022 06:55
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/41909

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу