Надання соціальних послуг внутрішньо переміщеним особам в громадах України

Звонар, Віктор Павлович та Головко, Л. В. (2022) Надання соціальних послуг внутрішньо переміщеним особам в громадах України Колективна (три і більше авторів). Transformation of economy, finance and management in modern conditions: Scientific monograph. State university of Jan Kochanowski, Poland, Kielce, Poland.

[thumbnail of V_Zvonar_Monogrph_2022_FEU.pdf] Текст
V_Zvonar_Monogrph_2022_FEU.pdf

Download (422kB)
Офіційне посилання: https://doi.org/10.30525/978-9934-26-220-3-18

Анотація

Повномасштабне військове вторгнення Росії в Україну призвело до збільшення кількості внутрішньо переміщених осіб. Інтенсивність їх потоків усередині країни потребує організації соціальних служб. У територіальних громадах районів неокупованих територій надається проживання, харчування та гуманітарна допомога. Центри надання адміністративних послуг громад здійснюють облік переселенців та надають інформацію щодо матеріально-технічного забезпечення розміщення цієї категорії населення у підпорядкованих населених пунктах. Надання відповідних послуг гальмується через низький рівень технічного оснащення центрів та перевантаженість спеціалізованих державних порталів. Проте помічено, що установи та фахівці, відповідальні за надання послуг внутрішньо переміщеним особам, використовують принципи та елементи інноваційного agile-менеджменту. Слід визнати, що це відбувається випадково та інтуїтивно. Однак системне впровадження та використання agile-філософії може допомогти подолати технічні обмеження соціальної політики щодо внутрішньо переміщених осіб під час війни.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: внутрішньо переміщені особи; соціальні послуги; громадські організації; громади; держава.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет економіки та управління > Кафедра управління
Користувач, що депонує: д.е.н. Віктор Павлович Звонар
Дата внесення: 08 Лист 2022 12:40
Останні зміни: 08 Лист 2022 12:40
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/42411

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу