Етапи роботи над навчальним репертуаром на заняттях сольного співу у вищій школі в умовах дистанційного навчання

Процишина, Ольга Юріївна (2022) Етапи роботи над навчальним репертуаром на заняттях сольного співу у вищій школі в умовах дистанційного навчання VII Міжнародна науково-практична конференція «Theoretical methods and improvement of science». с. 218-221.

[thumbnail of O_Protsyshyna_PWSSP_2022_FMMH.pdf] Текст
O_Protsyshyna_PWSSP_2022_FMMH.pdf

Download (3MB)
Офіційне посилання: https://eu-conf.com/wp-content/uploads/2022/12/The...

Анотація

Робота над навчальним репертуаром на заняттях сольного співу у вищій школі в умовах дистанційного навчання вимагає злагодженої та своєчасної взаємодії викладача та концертмейстера, задля забезпечення студента необхідними навчальними матеріалами: високохудожні зразки виконання творів, якісний нотний матеріал та аудіозапис акомпанементу, окремо вокальної мелодії та акомпанементу з мелодією. У сучасних складних соціальних умовах, що супроводжуються побутовими труднощами (нестабільна подача електроенергії, періодична відсутність мобільного та Інтернет зв’язку тощо) важливо мотивувати студентів до освітньої діяльності, знаходити можливості для регулярних онлайн-занять, морально підтримувати та сприяти музично-професійному, патріотичному та духовному розвитку студентів.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Сольний спів; вища школа; навчальний репертуар
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет музичного мистецтва і хореографії > Кафедра академічного та естрадного вокалу
Користувач, що депонує: Ольга Юріївна Процишина
Дата внесення: 27 Груд 2022 16:30
Останні зміни: 27 Груд 2022 16:30
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/43519

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу