Образ Іншого у професорсько-викладацькій персоносфері драматургії Володимира Працьовитого

Гайдаш, Анна Владиславівна (2022) Образ Іншого у професорсько-викладацькій персоносфері драматургії Володимира Працьовитого Колективна (три і більше авторів). Inny/inność we współczesnej literaturze europejskiej: monograph. Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego w Siedlcach, Poland, Siedlce.

[thumbnail of A_Gaidash_RGF_2022_Siedlce.pdf] Текст
A_Gaidash_RGF_2022_Siedlce.pdf - Опублікована версія

Download (64MB)
Офіційне посилання: https://ijil.uph.edu.pl/2117-inny-innosc-we-wspolc...

Анотація

Представник університетської еліти Львова (доктор філологічних наук і професор), В.Працьовитий знає академічне середовище зсередині. Дослідник української драми і національного характеру, драматург викриває упередженість і корумповність вищої школи у персоносфері п'єс «Остання полеміка профессора Добренка» (1991) і «Докторська дисертація» (2007), розробляючи образ Іншого з надією на зміни ментальності університетської адміністрації і професорсько-викладацького складу у майбутньому країни. Працьовитий демонструє інверсію типів свій / чужий на особистісному і громадському (університетському) рівнях.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: українська кампус-драма; свій; чужий; Працьовитий; толерантність; факультет; професура
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет романо-германської філології > Кафедра германської філології
Користувач, що депонує: професор Анна Владиславівна Гайдаш
Дата внесення: 24 Бер 2023 12:40
Останні зміни: 28 Бер 2023 08:53
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/44538

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу