Виклики освіти онлайн та деякі способи їхнього вирішення

Бутко, Наталя Григорівна (2021) Виклики освіти онлайн та деякі способи їхнього вирішення International electronic scientific journal "Science online issue 6/2021 (6).

[thumbnail of N_Butko_NO_2021_FRGF.pdf] Текст
N_Butko_NO_2021_FRGF.pdf

Download (313kB)
Офіційне посилання: https://nauka-online.com/en/publications/pedagogik...

Анотація

Розглянуто види та методи дистанційного навчання. Автор приходить до висновку, що, незважаючи на всі труднощі онлайн-освіти, викладачам вдається організувати роботу студентів на досить високому рівні. Найкраще для цього – використання змішаних методів навчання на основі сучасних інформаційно-комунікаційних технологій. Досліджено ефективність дистанційного та змішаного навчання в залежності від існуючих типів онлайн взаємодії та технологічної платформи (Moodle). Завдяки попередньому впровадженню Moodle деякими українськими університетами перехід на цей вид навчання був не таким болісним.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: змішане навчання; дистанційний курс-ресурс; дистанційне навчання; карантинні заходи; віддалена платформа
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет романо-германської філології > Кафедра германської філології
Користувач, що депонує: викладач Наталя Бутко
Дата внесення: 25 Трав 2023 07:43
Останні зміни: 25 Трав 2023 07:43
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/45261

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу