Нейронна мережа та використання чат-ботів у фізичній терапії

Зимарков, Єгор Микитович та Короп, Нікіта Сергійович та Неведомська, Євгенія Олексіївна (2023) Нейронна мережа та використання чат-ботів у фізичній терапії Здоров'я, фізичне виховання і спорт: перспективи та кращі практики: матеріали ІV Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції. 16-17 травня, 2023 р., Київ. с. 132-136.

[thumbnail of Y_Nevedomska_Tezu Konf 16_17_05_2023_FZFVS.pdf] Текст
Y_Nevedomska_Tezu Konf 16_17_05_2023_FZFVS.pdf

Download (871kB)
Офіційне посилання: https://fzfvs.kubg.edu.ua/images/stories/Departame...

Анотація

Штучні нейронні мережі все більше заповнюють нашу реальність. Вони вже вміють писати картини, статті та книги за вказаною темою, складати музику, розв’язувати прикладні задачі в багатьох сферах життя. Це пов’язано з тим, що вони відзначаються значною подібністю за принципами кодування інформації та функціонування з біологічними нейронними мережами. Нейронні мережі увібрали в себе головні особливості людини – здатність до навчання, вміння адаптуватися до різних і мінливих умов, робити логічні висновки з великої кількості інформації, практично мислити, маючи необмежений, незрівнянно більший запас пам’яті та знань, ніж навіть у професіонала у своїй справі. Мета: виявити можливості використання нейронної мережі та чат-боту, зокрема ChatGPT, у фізичній терапії. Завдання дослідження: 1) за літературними джерелами ознайомитися з поняттями «штучний інтелект», «нейронна мережа» та історією їх застосування в науці; 2) дослідити можливості чат-боту ChatGPT у фізичній терапії та виявити його ймовірні переваги та недоліки; 3) зробити висновки на основі одержаних результатів.

Тип елементу : Стаття
Додаткова інформація: DOI: 10.28925/2023.16705168conf
Ключові слова: штучний інтелект; нейронна мережа; чат-бот ChatGPT; фізична терапія
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра фізичної терапії та ерготерапії
Користувач, що депонує: Доцент Євгенія Олексіївна Неведомська
Дата внесення: 26 Трав 2023 10:11
Останні зміни: 26 Трав 2023 10:11
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/45304

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу