Еволюція міжособистісних стосунків тріумвірів (на тлі змін політичної ситуації в Римській республіці I ст. до н. е.)

Кучма, Роман Петрович (2019) Еволюція міжособистісних стосунків тріумвірів (на тлі змін політичної ситуації в Римській республіці I ст. до н. е.) Колективна (три і більше авторів). Nad Wіsłą і Dnіeprem. Polska і Ukraіna w przestrzenі еuropejskіej – przeszłość і teraźnіejszość. Monografia zbiorowa. Międzynarodowy konsorcium naukowo- edukacyjny im. Luciena Febvra, Poland, Warszawa-Toruń.

[thumbnail of R_Kuchma_NWID_1_IFF.pdf] Текст
R_Kuchma_NWID_1_IFF.pdf - Опублікована версія

Download (851kB)
Офіційне посилання: https://core.ac.uk/download/pdf/231880544.pdf

Анотація

Тема пропонованої статті належить до маловивчених в сучасній історичній науці, й насамперед у зв’язку з тим, що до сьогодні перший тріумвірат3 Гая Юлія Цезаря, Марка Ліцінія Красса та Гнея Помпея не розглядався як єдиний політичний організм, а діяльність тріумвірів висвітлювалась окремо. З огляду на це проблема їх міжособистісних відносин у цьому ситуативному політичному об’єднанні ще не була розкрита в історичній науці.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: Римська республіка; римська політика; тріумвірат; Гай Юлій Цезар; Помпей Великий; Марк Ліціній Красс; громадянська війна;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет суспільно-гуманітарних наук > Кафедра всесвітньої історії
Користувач, що депонує: Роман Петрович Кучма
Дата внесення: 19 Черв 2023 15:20
Останні зміни: 19 Черв 2023 15:20
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/45520

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу