Специфіка підготовки майбутніх педагогів до навчання іноземних мов із застосуванням імерсивних технологій

Руднік, Юлія Вікторівна (2023) Специфіка підготовки майбутніх педагогів до навчання іноземних мов із застосуванням імерсивних технологій Педагогічна освіта: теорія і практика. Психологія. Педагогіка Pedagogical Education: Theory and Practice. Psychology. Pedagogy (39(1)). с. 40-44. ISSN 2311-2409, 2412-2009

[thumbnail of Rudnik_Pedosvita_FPE_FLMD.pdf] Текст
Rudnik_Pedosvita_FPE_FLMD.pdf

Download (193kB)
Офіційне посилання: https://pedosvita.kubg.edu.ua/index.php/journal/ar...

Анотація

У статті представлено особливості підготовки студентів-педагогів у цифрову епоху, зокрема до використання імерсивних технологій у навчанні іноземних мов. Аналіз змісту такої підготовки майбутніх педагогів ґрунтується на досвіді навчання студентів спеціальності 012 «Дошкільна освіта» Факультету педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка саме в частині оволодіння ними дисципліни «Сучасні технології навчання іноземної мови дітей дошкільного віку». Представлене дослідження пояснює поняття імерсивних технологій як загального терміну та структурної одиниці цифрових технологій і розглядає вищезазначені технології у викладанні іноземних мов, а також підкреслює вплив їх використання в епоху цифрових технологій і описує визначений освітній потенціал. Чотири основні технології занурення згадуються та пояснюються. Обговорено переваги використання імерсивних технологій у викладанні та вивченні іноземних мов. У статті використовуються загальнонаукові аналітичні методи. Основним методом узагальнення досвіду впровадження імерсивних технологій у сфері навчання іноземних мов є аналіз літератури. Отримані результати підкреслюють необхідність подальшого дослідження професійної підготовки майбутніх учителів до використання імерсивних технологій у навчанні іноземних мов, зокрема аспекту їх готовності до впровадження зазначених технологій у майбутню професійну діяльність.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: цифрова ера; цифрові навички; навчання іноземних мов; імерсивні технології; підготовка майбутніх вчителів.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра іноземних мов та методик навчання
Користувач, що депонує: Unnamed user with email y.rudnik@kubg.edu.ua
Дата внесення: 26 Черв 2023 06:05
Останні зміни: 26 Черв 2023 06:05
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/45558

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу