Цифрові інструменти сучасної аграрної підприємницької діяльності

Краус, Катерина Миколаївна та Краус, Наталія Миколаївна (2023) Цифрові інструменти сучасної аграрної підприємницької діяльності Колективна (три і більше авторів). Розвиток аграрного сектору економіки в умовах Четвертої технологічної революції: Монографія. БНАУ, Україна, Білоцерківський національний аграрний університет, Україна.

[thumbnail of Kraus_2023_kol_monografiia_FEU.pdf] Текст
Kraus_2023_kol_monografiia_FEU.pdf

Download (4MB)

Анотація

Сучасний глобальний світ є багатоукладним. Для нього характерні як постіндустріальний, так і індустріальний способи виробництва. Постіндустріальний глобалізований світ – це не просто багатополярність, а багатовимірний мережевий простір, де відносини гегемонії і звичної субординації відсутні. В даному наддинамічному середовищі зароджуються нові інституціональні ланки: транснаціональні мережеві інноваційні альянси і трансгалузеві кластерні мережі на базі інноваційних хабів різних секторів економіки, зокрема аграрного. З огляду на роль, яку інноваційна сфера має виконувати в економічній системі, однією з найважливіших її функцій, з позиції забезпечення економічного зростання, є продукування інновацій. Це продукування відбувається як за участі інститутів-норм (формальні та неформальні), так і інститутів-організацій.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: цифрова трансформація; аграрні підприємства; Індустрія Х.0; цифровізація бізнес-процесів
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет економіки та управління > Кафедра управління
Користувач, що депонує: Катерина Миколаївна Краус
Дата внесення: 27 Черв 2023 07:12
Останні зміни: 27 Черв 2023 08:55
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/45593

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу