Удосконалення професійної компетентності вчителів з виховання у молодших школярів ціннісного ставлення до людини

Третяк, Ольга Петрівна (2023) Удосконалення професійної компетентності вчителів з виховання у молодших школярів ціннісного ставлення до людини Колективна (три і більше авторів). Prospektive globale wissenschaftliche trends: Education, Philology, Psychology, Economics, Management, Medicine: Monograph. Karlsruhe, Germany, Karlsruhe.

[thumbnail of O_Tretiak_YPCTIEVTHYSCS.pdf] Текст
O_Tretiak_YPCTIEVTHYSCS.pdf - Опублікована версія

Download (2MB)
Офіційне посилання: https://desymp.promonograph.org/index.php/sge/issu...

Анотація

У дослідженні розкрито особливості удосконалення професійної компетентності вчителів та сучасні наукові підходи у вихованні ціннісного ставлення до людини у молодших школярів. Високі вимоги до сучасного вчителя зумовлені об’єктивними потребами суспільства, новими завданнями, які ставить перед нами життя, особливостями взаємодії з учнями на етичних принципах і моральних імперативах. Сучасному вчителеві необхідні гнучкість і нестандартність мислення, вміння адаптуватися до швидких змін життя, здатність творчо підходити до організації освітнього процесу та досягати високих результатів праці, а це можливо лише за умови досягнення високого рівня професійної компетентності, наявності розвинених професійних та особистісних здібностей. Виховання ціннісного ставлення до людини ґрунтується на гуманістичному, особистісно орієнтованому, суб’єкт-суб’єктному підходах. Практичне значення дослідження полягає у тому, що його матеріали можуть використовуватися у виховному процесі початкової школи та під час підвищення кваліфікації вчителів початкової школи.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Додаткова інформація: DOI: https://doi.org/10.30890/2709-2313.2023-19-03
Ключові слова: компетентність; вчитель початкової школи; учні; виховання; принципи; методи; підходи
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Інститут післядипломної освіти > Кафедра дошкільної та початкової освіти
Користувач, що депонує: Ольга Петрівна Третяк
Дата внесення: 16 Серп 2023 05:28
Останні зміни: 16 Серп 2023 05:28
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/45844

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу