Створення цифрового освітнього кампусу: нові можливості та виклики

Краус, Катерина Миколаївна та Іщенко, І.С. (2023) Створення цифрового освітнього кампусу: нові можливості та виклики In: ХІІІ Міжнар. наук-практ. інтернет-конф. “Мережевий бізнес: становлення, проблеми, інновації”, 27–28 квіт. 2023, Полтава: ПУЕТ.

[thumbnail of K_Kraus_MKonf_2023_FEU.pdf] Текст
K_Kraus_MKonf_2023_FEU.pdf

Download (1MB)

Анотація

Зі швидким наближенням хмарної ери, діючими обмеженнями, зумовленими пандемією Covid-19 та умовами воєнного стану в Україні, цифровізація в нашій країні поширюється на різні сфери життя – охорону здоровʼя, освіту, науку, бізнес, фінанси, енергетичний та промисловий комплекси, сільське господарство. І все більше використання різноманітних цифрових інструментів перестає бути простим слідуванням трендам, сьогодні це вже гостра необхідність. Як наслідок, зʼявляється безпрецедентний діапазон нових варіантів організації виробничих та бізнес процесів, аналізу й обліку, здійснення фінансових розрахунків, отримання медичних консультацій, навчання незалежно від місця і часу, поглиблення міжнародної наукової співпраці, підвищення урожайності агрокультур, інноваційних рішень в енергетиці і т.д..

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Ключові слова: цифровий освітній кампус; заклади освіти; цифрові рішення; цифрові технології; цифровізація; освіта
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет економіки та управління > Кафедра управління
Користувач, що депонує: Катерина Миколаївна Краус
Дата внесення: 17 Серп 2023 10:32
Останні зміни: 17 Серп 2023 10:32
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/45852

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу