Використання оздоровчих фітнес програм на заняттях з фізичного виховання у закладах вищої освіти

Корж, Євген Миколайович та Гнутова, Наталія Павлівна та Хоміцька, Валентина Миколаївна та Гацко, Олена Володимирівна (2023) Використання оздоровчих фітнес програм на заняттях з фізичного виховання у закладах вищої освіти Здоров’я, фізичне виховання і спорт: перспективи та кращі практики Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції. с. 165-167.

[thumbnail of Y_Korzh_2023_FZFVS.pdf] Текст
Y_Korzh_2023_FZFVS.pdf

Download (861kB)
Офіційне посилання: https://fzfvs.kubg.edu.ua/informatsiya/2016-10-07-...

Анотація

У закладах вищої освіти (ЗВО) важливою та необхідною складовою навчального процесу є фізичне виховання студентів. Популярність оздоровчих занять стрімко зростає з кожним роком, а з появою нових видів фітнесу збільшується кількість охочих жити наповненим, активним та здоровим життям. Збільшується кількість та якість досліджень, удосконалюється техніка вправ та обладнання, а тому, змінюються й запити тих, які займаються. У зв'язку з цим стає очевидною потреба в модернізації системи фізичного виховання студентів, де одним із перспективних напрямів фахівці називають використання засобів найбільш популярних та затребуваних студентами видів фізичної активності та спорту [2, 5]. До таких видів слід віднести фітнес-програми, неухильне зростання популярності яких серед студентства призводить до того, що все більше ЗВО України застосовує фітнес-технології в бюджеті навчального та позанавчального часу. Однак, незважаючи на всю свою перспективність, проблема використання фітнес-програм у системі фізичного виховання студентів ЗВО поки що не отримала свого ґрунтовного науково-практичного аналізу.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: фітнес; фітнес-програми; студенти; ЗВО
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра спорту та фітнесу
Користувач, що депонує: Викладач Євгенія Валеріївна Цикоза
Дата внесення: 28 Вер 2023 08:59
Останні зміни: 28 Вер 2023 08:59
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/46132

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу