Підготовка фахівців у галузі інформації та комунікації у закладах вищої освіти федерації Валлонія-Брюссель (королівство Бельгія)

Григоревська, Олена Вікторівна (2023) Підготовка фахівців у галузі інформації та комунікації у закладах вищої освіти федерації Валлонія-Брюссель (королівство Бельгія) Бібліотечна планета, 99 (1). с. 29-31.

[thumbnail of O_Hryhorevska_BP_1_FUFKIM.pdf] Текст
O_Hryhorevska_BP_1_FUFKIM.pdf - Опублікована версія

Download (747kB)
Офіційне посилання: https://profy.nlu.org.ua/file/1Referat2023.pdf

Анотація

Освітня пропозиція в галузі інформації та комунікації, яку надають заклади вищої освіти Федерації Валлонія-Брюссель, є доволі широкою, різноманітною за формами і методами реалізації, відповідає попиту ринку праці. Розробники освітніх програм усвідомлюють, що сучасні компанії та організації дедалі частіше використовують цифрові інструменти управління інформацією, які забезпечують корпоративний зв’язок між різними структурними підрозділами, а отже, потребують нових фахівців – менеджерів інформації, які забезпечать належну роботу цих технологій та довгострокове керування друкованими і цифровими мультимедійними ресурсами. Такі фахівці є затребуваними в органах державного, федерального та місцевого управління, в адміністраціях усіх рівнів і типів, у громадських та міжнародних організаціях, університетах, музеях, бібліотеках, у банківському, фінансовому, юридичному, промисловому, медичному секторах.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: інформація; комунікація; підготовка фахівців; Королівство Бельгія
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Інші (не входять ні до фахових, ні до наукометричних баз)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет української філології, культури і мистецтва > Кафедра інформаційних комунікацій
Користувач, що депонує: Олена Вікторівна Григоревська
Дата внесення: 28 Вер 2023 09:34
Останні зміни: 28 Вер 2023 09:34
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/46135

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу