Вокально-ансамблеве та диригентське мистецтво:інноваційні підходи до підготовки фахівців

Кириленко, Яна Олексіївна (2023) Вокально-ансамблеве та диригентське мистецтво:інноваційні підходи до підготовки фахівців Колективна (три і більше авторів). World trends in the use of interactive technologies in education: international collective monograph. Intellebence Transportation System And Smart City Institute (ITSSCI), Lima, Peru - Kyiv, Ukraine.

[thumbnail of Y_Kyrylenko_WTUITE_ICM_2023_FMMH.pdf] Текст
Y_Kyrylenko_WTUITE_ICM_2023_FMMH.pdf

Download (1MB)
Офіційне посилання: https://zenodo.org/records/8171345

Анотація

Дослідження присвячене вивченню інноваційних підходів до підготовки фахівців вокально-ансамблевого та диригентського мистецтва, які застосовуються у вітчизняних та іноземних закладах вищої освіти. Актуальність дослідження зумовлена необхідністю оновлення та модернізації музичної освіти шляхом впровадження інноваційних підходів до викладання у закладах вищої освіти України.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: вокально-ансамблеве та диригентське мистецтво; інновації; віртуальна реальність; міждисциплінарна співпраця; мистецьке адміністрування
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет музичного мистецтва і хореографії > Кафедра академічного та естрадного вокалу
Користувач, що депонує: Яна Олексіївна Кириленко
Дата внесення: 02 Жов 2023 08:31
Останні зміни: 08 Січ 2024 11:09
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/46185

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу