Діяльність психологічної служби закладу освіти в умовах воєнного стану

Хмелєва-Токарєва, Ольга Василівна та Сокол, Олена Миколаївна та Величко, Марія Василівна та Торліна, Вікторія Олександрівна (2023) Діяльність психологічної служби закладу освіти в умовах воєнного стану In: Столична освіта: якість в умовах воєнного стану. Порадник IV. С81 З досвіду роботи освітян міста Києва : навч.-метод. посіб. У 2-х ч. Ч. 2. Науково-методичний центр видавничої діяльності Київського університету імені Бориса Грінченка, Україна, Київ, с. 224-254.

[thumbnail of O_KhmelievaTokarieva_O_Sokol_M_Velychko_V_Torlina.pdf] Текст
O_KhmelievaTokarieva_O_Sokol_M_Velychko_V_Torlina.pdf - Опублікована версія

Download (1MB)
Офіційне посилання: https://drive.google.com/file/d/1olwY8tMT3febemiDs...

Анотація

Стаття містить методичні рекомендації працівникам психологічної служби закладу освіти щодо організації діяльності в умовах воєнного стану. Запроновано орієнтовний алгоритм дій практичного психолога/ соціального педагога під час освітнього процесу з урахуванням кризових ситуацій. Розміщено корисні матеріли для роботи практичних психологів та соціальних педагогів: техніки і вправи для психологічної допомоги та самодопомоги, зокрема у гострих стресових ситуаціях та складних емоційних станах, надано покликання на сайти Інституту післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка та НМЦ практичної психології і соціальної роботи ІПО Університету Грінченка, які містять інформаційно-освітні ресурси, корисні для усіх учасників освітнього процесу.

Тип елементу : Розділ підручника/навчального посібника
Ключові слова: психологічна служба закладу освіти; практичний психолог; соціальний педагог; психічне здоров'я; психологічне благополуччя; стабілізація психоемоційного стану;"психологічна хвилинка"; розвиток ціннісних орієнтирів; психологічна діагностика; просвітницько-інформаційна та профілактична діяльність; психоедукація;розвиток резильєнтності; психологічна допомога; психологічна підтримка; техніки психологічної допомоги та самодопомоги.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Навчально-методичні матеріали > Навчально-методичні посібники
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Інститут післядипломної освіти > НМЦ практичної психології та соціальної роботи
Користувач, що депонує: Olena Sokol
Дата внесення: 07 Груд 2023 08:28
Останні зміни: 07 Груд 2023 10:10
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/46553

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу