«Жінка, яка проникла в Запорозьку Січ …»: Олена Апанович у науковому та громадському житті України другої половини ХХ ст.

Савченко, Світлана Володимирівна (2023) «Жінка, яка проникла в Запорозьку Січ …»: Олена Апанович у науковому та громадському житті України другої половини ХХ ст. Одноосібна. Київський університет імені Бориса Грінченка, Україна, Київ, Україна.

[thumbnail of Apanovuch_monograf_S_Savchenko_IPO_KUBG.pdf] Текст
Apanovuch_monograf_S_Savchenko_IPO_KUBG.pdf

Download (4MB)

Анотація

Монографія присвячена актуальній для української біографістики темі, а саме: комплексному висвітленню життєвого шляху Олени Михайлівни Апанович. На основі опублікованих і архівних джерел, значна частина яких вперше вводиться до наукового обігу, реконструйовано життя та діяльність, досліджено наукову та громадську діяльність відомої історикині, представниці радянської та пострадянської історіографії. Для науковців, викладачів вишів, студентів, учителів історії, усіх, хто цікавиться історією України та біографістикою.

Тип елементу : Монографія (Одноосібна)
Ключові слова: Апанович Олена Михайлівна; радянський і пострадянський історик; біографістика; наукова діяльність; громадська діяльність; історія українського запорозького козацтва
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Інститут післядипломної освіти > Кафедра історичної та громадянської освіти
Користувач, що депонує: Наталія Миколаївна Дем'янчук
Дата внесення: 01 Лист 2023 13:29
Останні зміни: 08 Лист 2023 12:21
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/46795

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу