Антикризовий менеджмент в політиці: навч. посібник для студентів

Пояркова, Тетяна Костянтинівна (2023) Антикризовий менеджмент в політиці: навч. посібник для студентів Київський університет імені Бориса Грінченка, Україна, Київ.

[thumbnail of T_Poiarkova_osibnik_2023_FSHN.pdf] Текст
T_Poiarkova_osibnik_2023_FSHN.pdf

Download (1MB)

Анотація

У посібнику подано теоретичний і практичний матеріал з дисципліни «Антикризовий менеджмент в політиці» для здобувачів освітньої програми 052.00.01 «Політичні технології та консультування» – другого (магістерського) рівня спеціальності 052 Політологія, яка реалізується з 1.09.2022 у Київському університеті імені Бориса Грінченка. Посібник містить перелік тем, конспекти лекцій і питання для самостійного опрацювання, рекомендовану літературу. Матеріал поділено на вісім основних розділів відповідно до робочої програми дисципліни: 1) «Антикризовий менеджмент в політиці: основні засади»; 2) «Політична криза як наукове поняття і феномен політичного процесу»; 3) «Проблематика діагностування кризового політичного процесу»; 4) «Масштаби антикризового менеджменту»; 5) «Антикризовий менеджмент під час модернізації політичних систем»; 6) «Антикризовий менеджмент різних політичних режимів»; 7) «Антикризовий менеджмент в політиці: сучасні світові виклики»; 8) «Пострадянський досвід антикризового менеджменту». Посібник стане в пригоді студентам-політологам, викладачам закладів вищої освіти і всім, хто цікавиться кризовою проблематикою в царині політичної науки.

Тип елементу : Підручник/посібник
Ключові слова: Політичні кризи; антикризовий менеджмент; антикризові стратегії
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Навчальні посібники
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет суспільно-гуманітарних наук > Кафедра політології та соціології
Користувач, що депонує: професор Тетяна Костянтинівна Пояркова
Дата внесення: 06 Лист 2023 09:14
Останні зміни: 06 Лист 2023 09:14
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/46830

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу