Впровадження реформи "Нова українська школа" на інституційному рівні в умовах війни

Гриневич, Лілія Михайлівна (2023) Впровадження реформи "Нова українська школа" на інституційному рівні в умовах війни In: ІІІ Міжнародна наукова конференція "Теоретичні та практичні аспекти формування освітнього простору: світовий і вітчизняний вимір", 27.10.2023, Львів.

[thumbnail of L_Hrynevych_MKonf_2023_FEU.pdf] Текст
L_Hrynevych_MKonf_2023_FEU.pdf

Download (463kB)

Анотація

Подані у збірнику тези доповідей ІІІ міжнародної наукової конференції "Теоретичні та практичні аспекти формування освітнього простору: світовий і вітчизняний вимір", яка відбулася 27 жовтня 2023 року у Львові, висвітлюють теоретичні та практичні проблеми формування сучасного освітнього простору. Доповіді розкривають особливості організації освітнього простору в умовах воєнного стану, функції і динаміку вітчизняної освітньої політики, особливості застосування інноваційних підходів, інформаційно-комунікаційних технологій та шляхів розвитку освітнього простору.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Ключові слова: вплив війни на освіту; професійний розвиток вчителів і керівників закладів освіти; реформа "Нова українська школа"
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет економіки та управління > Кафедра управління
Користувач, що депонує: L.M. Hrynevych
Дата внесення: 14 Лист 2023 11:12
Останні зміни: 14 Лист 2023 11:12
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/47026

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу