Айсбрейкери на уроці англійської мови: як розпалити цікавість учнів до нової теми

Гапон, Людмила Ігорівна (2021) Айсбрейкери на уроці англійської мови: як розпалити цікавість учнів до нової теми I International Scientific and Theoretical Conference «Interdisciplinary research: scientific horizons and perspectives». с. 93-94.

[thumbnail of L_Hapon_CSPS_2_KUBG.pdf] Текст
L_Hapon_CSPS_2_KUBG.pdf - Опублікована версія

Download (238kB)
Офіційне посилання: https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/scientia/issu...

Анотація

Метою наукової роботи є опис процесу використання айсбрейкерів та відповідності цієї діяльності принципам, що застосовуються у викладанні англійської мови. У дослідженні частково оцінюється думка вчителів щодо використання айсбрейкерів для школярів, що вивчають англійську мову на початковому рівні. Під час дослідження структури уроку англійської мови було зазначено, що процес вищезгаданої діяльності найбільше відповідає таким принципам: роль вчителя як ведучого, легкість розуміння інструкцій, що даються, відповідність вимогам учнів, належний підбір типів айсбрейкерів, встановлення ліміту часу, атмосфера класу та інтерес учнів до уроку. Підсумовуючи, варто зазначити, що айсбрейкери можуть стати ефективним способом розпочати вправляння на уроці або створити умови для згуртування класу. Оскільки інтерактивні та найчастіше веселі заходи проводяться перед основними заняттями, вони допомагають учням та вчителю дізнатися один одного більше та зрозуміти цілі уроку.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: вивчення англійської мови; урок англійської мови; розминка; айсбрейкери; учні EFL; мотивація учнів
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра іноземних мов та методик навчання
Користувач, що депонує: Людмила Ігорівна Гапон
Дата внесення: 27 Лист 2023 12:06
Останні зміни: 27 Лист 2023 12:06
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/47422

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу