Напрями забезпечення фінансової стійкості держави в умовах військового стану

Житар, Максим Олегович (2023) Напрями забезпечення фінансової стійкості держави в умовах військового стану In: ІІ Міжнародна науково-практична конференція "Сучасні тренди соціально-економічних перетворень та інтелектуалізації суспільства в умовах сталого розвитку".

[thumbnail of M_Zhytar_MKonf_2023_FEU.pdf] Текст
M_Zhytar_MKonf_2023_FEU.pdf

Download (559kB)

Анотація

Широкомасштабне вторгнення росії в Україну спричинило катастрофічні руйнування не тільки об’єктів житлової, промислової, транспортної інфраструктури, а й посилило загрози фінансовій стабільності України. В цьому сенсі особливої уваги потребують питання забезпечення фінансової стійкості держави в умовах військового стану. Сучасні умови воєнного стану є надзвичайно складним етапом розвитку будь-якої економіки, що зумовлюють нові реалії функціонування як країни в цілому, так і окремих суб'єктів господарювання зокрема. Комплекс загроз зовнішнього і внутрішнього характеру актуалізує проблему трансформації системи управління, яка б сприяла забезпеченню розроблення та імплементації інструментів швидкого реагування на турбулентні зміни зовнішнього середовища.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Ключові слова: фінансова стійкість; військовий стан; держава
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет економіки та управління > Кафедра фінансів
Користувач, що депонує: Професор Максим Олегович Житар
Дата внесення: 28 Груд 2023 12:49
Останні зміни: 28 Груд 2023 12:49
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/48168

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу