Спільна з однолітками діяльність як засіб формування предметно-практичної діяльності дітей 5-го року життя

Пономаренко, Тетяна Олександрівна та Рудніцька, О.П. (2023) Спільна з однолітками діяльність як засіб формування предметно-практичної діяльності дітей 5-го року життя IІ International scientific and practical conference «Modern Approaches to Problem Solving in Science and Technology» (November 15-17, 2023). с. 293-296.

[thumbnail of T_Ponomarenko_O_Rudnitska_konf_2023_FPO.pdf] Текст
T_Ponomarenko_O_Rudnitska_konf_2023_FPO.pdf

Download (474kB)
Офіційне посилання: http://www. isu-conference.com

Анотація

Дитячий вік є важливим періодом у розвитку кожної особистості. Для дітей п’ятого року характерна особлива активність і цікавість у пізнанні навколишнього світу. Це період, коли вони активно вивчають різні аспекти життя і намагаються зрозуміти своє місце в довкіллі. В дітей актуалізується бажання розглядати, досліджувати і спілкуватися з однолітками. У цьому контексті спільна діяльність з однолітками є важливим засобом формування предметно-практичної діяльності дітей. Метою цієї роботи є виділення чинників, котрі сприяють підвищенню ефективності спільної діяльності дітей п’ятого року життя з метою формування та вдосконалення в них предметно-практичної діяльності, певних практичних умінь та навичок.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Спільна діяльність; однолітки; формування предметно-практичної діяльності; діти 5-го року життя
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра дошкільної освіти
Користувач, що депонує: Марина Сергіївна Науменко
Дата внесення: 04 Січ 2024 13:43
Останні зміни: 04 Січ 2024 13:43
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/48293

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу