Перспективи та невідворотність відповідальності за вчинення воєнних злочинів, геноциду, агресії та злочинів проти людяності (діяльність спільної слідчої групи з розслідування тяжких міжнародних злочинів в Україні (jit); співробітництво із міжнародним кримінальним судом; перспективи створення міжнародного трибуналу ad hoc тощо)

Власова, Анна Петрівна та Басиста, І.В. та Стратонов, В.М. (2023) Перспективи та невідворотність відповідальності за вчинення воєнних злочинів, геноциду, агресії та злочинів проти людяності (діяльність спільної слідчої групи з розслідування тяжких міжнародних злочинів в Україні (jit); співробітництво із міжнародним кримінальним судом; перспективи створення міжнародного трибуналу ad hoc тощо) Колективна (три і більше авторів). Military offences and war crimes: background, theory and practice : collective monograph. Baltija Publishing, Riga, Latvia.

[thumbnail of G_Vlasova_ISMA.pdf] Текст
G_Vlasova_ISMA.pdf

Download (555kB)
Офіційне посилання: http://baltijapublishing.lv/omp/index.php/bp/catal...

Анотація

цикл оглядів щодо перспектив та невідворотності відповідальності за вчинення воєнних злочинів, геноциду, агресії та злочинів проти людяності

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: відповідальність; відповідальність за вчинення воєнних злочинів
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет права та міжнародних відносин > Кафедра публічного права
Користувач, що депонує: Наталія Олександрівна Обловацька
Дата внесення: 05 Січ 2024 08:37
Останні зміни: 05 Січ 2024 08:37
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/48310

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу