Використання електронного врядування в публічному адмініструванні

Нашинець-Наумова, Анфіса Юріївна (2024) Використання електронного врядування в публічному адмініструванні In: Адміністративне право та адміністративний процес в умовах воєнного стану в Україні. Видавничий дім «Гельветика», Україна, Одеса, с. 322-328. ISBN 978-617-8182-01-4 (т. 1)

[thumbnail of A_Nashynets_Naumova_Nav_pos_Adm_Low_FPMV.pdf] Текст
A_Nashynets_Naumova_Nav_pos_Adm_Low_FPMV.pdf

Download (598kB)

Анотація

У навчальному посібнику подано розширені авторські курси провідних учених-адміністративістів з адміністративного права та адміністративного процесу, розроблені для умов воєнного стану. У їх основу покладено теоретичні положення та практику діяльності адміністративних органів, що характеризує їх в умовах відбиття повномасштабного вторгнення російських терористів в Україну. За змістом у навчальному посібнику розкрито всі питання Програми другого блоку фахового вступного випробування з адміністративного права України, що затверджена МОН України, проте не обмежується ним. Із найбільш складних і дискусійних питань наведено альтернативні підходи. Навчальний посібник буде корисним для здобувачів освіти з галузей «Право». «Державне управління» та спеціальності «Правоохоронна діяльність» усіх освітньо-кваліфікаційних рівнів. Він також може стати в нагоді під час підготовки до вступних випробувань, складання ЗНО та ЄДКІ, а також у підготовці до відповідних кваліфікаційних іспитів юридичних спеціальностей. Навчальний посібник може бути корисним також для посадових осіб адміністративних органів, а також науково-педагогічних працівників, науковців, депутатів усіх рівнів, суддів, волонтерів, інших суб’єктів громадянського суспільства, які пов’язані з публічним правом.

Тип елементу : Розділ підручника/навчального посібника
Ключові слова: воєнний стан; військові адміністрації; електронне врядування; електронний суд; адміністративно-запобіжні заходи; правовий режим надзвичайного стану; принципи адміністративної процедури; види адміністративних стягнень
Типологія: Навчальні посібники > Інші навчальні посібники
Підрозділи: Факультет права та міжнародних відносин > Кафедра публічного права
Користувач, що депонує: Професор Анфіса Юріївна Нашинець-Наумова
Дата внесення: 02 Квіт 2024 12:04
Останні зміни: 02 Квіт 2024 12:04
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/48523

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу