Елементи, в яких відділ: "Аналітичний центр "ОсвітАналітика"" та рік: 2023

Вгору на рівень
Експорт в [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Перейти до: N - Н - П
Кількість елементів: 3.

N

Nikolaiev, Yevhen та Riy, Grygoriy та Shemelynets, Ivan (2023) War in Ukraine: Reshaping the Higher Education Sector. Analytical Report Колективна (три і більше авторів). Київський університет імені Бориса Грінченка, Україна, Київ.

Н

Ніколаєв, Євген Борисович та Рій, Григорій Євгенович та Шемелинець, Іван Іванович (2023) Вища освіта в Україні: зміни через війну: аналітичний звіт Колективна (три і більше авторів). Вища освіта в Україні: зміни через війну: аналітичний звіт. Київський університет імені Бориса Грінченка, Україна, Київ.

П

Паламар, Світлана Павлівна та Іванюк, Ганна Іванівна та Нежива, Людмила Львівна та Музика, Олена Оксентівна та Котенко, Ольга Володимирівна та Кошарна, Наталія Володимирівна та Головатенко, Тетяна Юріївна та Венгловська, Олена Анатоліївна та Куземко, Леся Валентинівна та Мієр, Тетяна Іванівна та Антипін, Євген Борисович та Ліннік, Олена Олегівна та Романенко, Людмила Віталіївна та Руденко, Ніна Миколаївна та Романенко, Катерина Анатоліївна та Шкуренко, Олександра Вікторівна та Петрик, Лада Вікторівна та Ситник, Ольга Іванівна та Гаращенко, Лариса Василівна та Бондаренко, Геннадій Леонідович та Вишнівська, Наталія Володимирівна та Голота, Наталія Миколаївна та Карнаухова, Антоніна Валеріївна та Дем'яненко, Валентина Іванівна та Терлецька, Любов, Миколаївна та Половіна, Олена Анатоліївна та Кондратець, Інна Вікторівна та Бєлєнька, Ганна Володимирівна та Волинець, Катерина Іванівна (2023) Нова стратегія професійної підготовки педагога в умовах євроінтеграції Колективна (три і більше авторів). Київський університет імені Бориса Грінченка, Україна, Київ.

Цей список був створений у Thu May 9 02:17:17 2024 EEST.