Особистісна готовність керівника закладу середньої освіти до діяльності в умовах освітніх трансформацій в Україні

Міляєва, Валерія Робертівна та Бреус, Юлія Володимирівна (2016) Особистісна готовність керівника закладу середньої освіти до діяльності в умовах освітніх трансформацій в Україні Університет і лідерство (3).

[thumbnail of V_Miliaieva_Y_Breus_UL_3_NDL_KL.pdf]
Перегляд
Текст
V_Miliaieva_Y_Breus_UL_3_NDL_KL.pdf - Опублікована версія

Download (846kB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://elite-journal.org/zmist-2/

Анотація

У статті представлено результати аналізу проблеми особистісної готовності керівника закладу середньої освіти до діяльності в умовах освітніх трансформацій. Обґрунтовано, що реалізація будь-яких освітніх трансформацій залежить від ефективності стратегії і тактики управління закладами освіти, які формуються їхніми керівниками. Доведено, що управлінська діяльність в умовах змін має свої особливості та вимагає від керівника, окрім відповідних знань, наявності певних особистісних якостей, набір яких відображається у змісті поняття «психологічна готовність до діяльності». Представлено результати емпіричного дослідження особливостей особистісної готовності керівників закладів середньої освіти до діяльності в умовах освітніх трансформацій.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: освітні трансформації; керівник; лідер; психологічна готовність; особистісна готовність до діяльності в умовах змін
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > ННЦ розвитку персоналу та лідерства
Користувач, що депонує: Юлія Володимирівна Бреус
Дата внесення: 22 Лют 2017 07:58
Останні зміни: 22 Лют 2017 07:58
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/16373

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу