Вплив занять чирлідингом на формування лідерських якостей студентів вищих навчальних закладів

Боляк, Андрій Анатолійович та Боляк, Наталія Леонідівна (2016) Вплив занять чирлідингом на формування лідерських якостей студентів вищих навчальних закладів СПОРТИВНА НАУКА УКРАЇНИ / SPORT SCIENCE OF UKRAINE (2 (72)). с. 61-67. ISSN 1993-5757

[thumbnail of 417-858-1-SM (1).pdf]
Перегляд
Текст
417-858-1-SM (1).pdf

Download (259kB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://sportscience.ldufk.edu.ua/index.php/snu/ind...

Анотація

Ефективне формування лідерських якостей майбутніх фахівців у вузі забезпечується на основі використання різноманітних засобів та методик. Фізичне виховання при використанні таких видів спорту, як чирлідинг, є потужним засобом розвитку у студентів лідерських якостей. Мета дослідження: полягає у визначенні впливу чирлідингу, як засобу фізичного виховання студентів, на формування їх лідерських якостей. Методи дослідження: аналіз наукової та науково-методичної літератури; методика інтегральної оцінки лідерських якостей студентів. Дослідження, проведені зі студентками 1 та 2 курсів, які займаються у спортивній секції, виявили позитивний вплив занять чирлідингом на формування лідерських якостей дівчат, що робить доцільним використання засобів даного виду спорту у процесі підготовки сучасного фахівця.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: фізичне виховання, лідерство, лідерські якості, чирлідинг, формування лідерських якостей
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра фітнесу та рекреації
Користувач, що депонує: професор Андрій Анатолійович Боляк
Дата внесення: 02 Груд 2016 09:21
Останні зміни: 02 Груд 2016 09:21
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/17660

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу