Рівень розвитку психологічної готовності педагога вищої школи до використання медіа

Балабанова, Катерина Євгенівна (2016) Рівень розвитку психологічної готовності педагога вищої школи до використання медіа East European Scientific Journal, 8 (4). с. 9-13.

[thumbnail of K_Balabanova_EESJ_4_2016_IG.pdf]
Перегляд
Текст
K_Balabanova_EESJ_4_2016_IG.pdf

Download (8MB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://eesa-journal.com/

Анотація

Анотація: У статті визначено структурні компоненти моделі психологічної готовності педагога вищої школи до використання медіа; визначено рівні розвитку психологічної готовності педагога вищої школи до використання медіа та чинників, що впливають на її становлення. Сформульовано гіпотезу, яка полягала у припущенні, що психологічна готовність педагога вищої школи до використання медіа у професійній діяльності залежить від: а) оволодіння педагогами знаннями про використання медіа; б) оволодіння педагогами відповідними вміннями та навичками використання медіа в професійній діяльності; в) визначення та осмислення педагогами основних мотивів до використання медіа, власного емоційного відношення до медіа.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: медіа; медіакомпетентність; когнітивний компонент; операційний компонент; особистісний компонент; педагог вищої школи; психологічна готовність;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет журналістики > Кафедра медіапродюсування та видавничої справи
Користувач, що депонує: доцент Катерина Євгенівна Балабанова
Дата внесення: 07 Груд 2016 08:54
Останні зміни: 07 Груд 2016 08:54
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/17991

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу