Психологічний супровід професійно-особистісного розвитку вчителя в умовах інноваційної діяльності

Шевцова, Олена Михайлівна (2015) Психологічний супровід професійно-особистісного розвитку вчителя в умовах інноваційної діяльності Київ. ун-т імені Бориса Грінченка, Київ.

Це остання версія цього елемента.

[thumbnail of Shevtsova_ОМ_ 2015_128p.pdf]
Перегляд
Текст
Shevtsova_ОМ_ 2015_128p.pdf

Download (341kB) | Перегляд

Анотація

Пропонований науково-методичний посібник є спробою узагальнення сучасних підходів до організації та здійснення психологічного супроводу професійно-особистісного розвитку вчителів, які впроваджують освітні інновації в педагогічну практику, психологічною службою системи освіти. Основну увагу приділено питанням психологічних особливостей професійно-особистісного розвитку вчителів, котрі працюють в умовах інноваційної педагогічної діяльності, обґрунтуванню наукових основ педагогічних інновацій як ключового чинника професійного зростання особистості вчителя; концептуальним підходам до реалізації психологічного супроводу вчителів-інноваторів в закладах освіти. Посібник складається з трьох розділів, кожен з яких присвячений певному проблемному питанню та додатково вміщує психологічний практикум, який може бути використаний як психологами системи освіти задля діагностичного та розвивального компонентів системи психологічного супроводу, так і вчителями-інноваторами для самодіагностики процесів власного професійно-особистісного розвитку.

Тип елементу : Підручник/посібник
Ключові слова: професійно-особистісний розвиток; психологічний супровід; учитель; інноваційна діяльність
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Підручники > Вища освіта
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра психології особистості та соціальних практик
Користувач, що депонує: Олена Михайлівна Шевцова
Дата внесення: 23 Лист 2015 09:24
Останні зміни: 23 Лист 2015 09:24
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/10988

Доступні Версії цього елемента

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу