Я – киянин: регіональна парціальна програма розвитку дітей старшого дошкільного віку

Большакова, Інна Олексіївна та Войцехівський, Михайло Федорович та Гончаренко, Алла Миколаївна та Дятленко, Наталія Михайлівна та Кочерга, Олександр Васильович та Кравчук, Лариса Володимирівна та Кульбедюк, Анастасія Юріївна та Меленець, Людмила Іванівна та Пазюк, Світлана Андріївна та Сабол, Діана Михайлівна та Смольникова, Галина Валентинівна та Таран, Олена Віталіївна та Харченко, Олена Іванівна та Щекатунова, Ганна Дмитрівна (2015) Я – киянин: регіональна парціальна програма розвитку дітей старшого дошкільного віку Київський університет імені Бориса Грінченка.

[thumbnail of A_Goncharenko_YKRPPRDSDV_IPPO.pdf]
Перегляд
Текст
A_Goncharenko_YKRPPRDSDV_IPPO.pdf

Download (7MB) | Перегляд

Анотація

Програма «Я – киянин» - перша освітня програма, розроблена для педагогічних працівників столичної дошкільної освіти та батьків, які виховують дітей старшого дошкільного віку. Програма вибудовує змістову модель ознайомлення маленьких киян з життям великого мегаполісу, враховуючи унікальні історичні, природничо-кліматичні, соціокультурні особливості столиці. Її зміст відповідає Державному стандарту дошкільної освіти України та враховує новітні досягнення вітчизняної і зарубіжної науки та практики.

Тип елементу : Підручник/посібник
Ключові слова: киянин; Київ; міський простір; старший дошкільний вік; середовище
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Підручники > Середня освіта
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Інститут післядипломної освіти > Кафедра дошкільної та початкової освіти
Користувач, що депонує: Віталій Олегович Бонар
Дата внесення: 23 Груд 2015 08:52
Останні зміни: 28 Трав 2020 13:11
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/12305

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу