Організаційно-правові засади соціального захисту переселенців (внутрішньо переміщенних осіб) як основа реалізації соціальної політики держави

Павлюк, Валерій Валерійович та Коробка, Ірина (2015) Організаційно-правові засади соціального захисту переселенців (внутрішньо переміщенних осіб) як основа реалізації соціальної політики держави Аналітично-інформаційний журнал "Схід" (3). с. 20-24.

[thumbnail of Korobka_I_Pavliuk_V_SHID_2_IS.pdf]
Перегляд
Текст
Korobka_I_Pavliuk_V_SHID_2_IS.pdf - Опублікована версія

Download (669kB) | Перегляд

Анотація

У статті проаналізовано нові тенденції соціальної політики, направлені на підтримку внутрішніх переселенців в Україні. Уточнюються мінімальні стандарти соціальних допомог для даної категорії громадян та визначаються основні принципи соціальної підтримки. Розглянуто сутність соціальної політики при наданні адресної допомоги та зміст понять "внутрішньо переміщена особа", "адресна допомога". Показано роль та направленість державної соціальної підтримки внутрішньо переміщеним осіб.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: організаційно-правові засади; переміщені особи; соціальний захист; соціальна політика держави;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра управління
Користувач, що депонує: доцент Валерій Валерійович Павлюк
Дата внесення: 03 Жов 2016 06:26
Останні зміни: 03 Жов 2016 06:26
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/15133

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу