Атомно-силова мікроскопія як засіб дослідницького навчання студентів аграрного напрямку

Литвин, Оксана Степанівна та Дячинська, Олена Миколаївна (2017) Атомно-силова мікроскопія як засіб дослідницького навчання студентів аграрного напрямку In: II Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Професійна підготовка фахівця в контексті потреб сучасного ринку праці», 28 лютого 2017, м. Вінниця, Україна.

[thumbnail of O_Lytvyn_O_Djachynska_Conference_2017_FITU.pdf]
Перегляд
Текст
O_Lytvyn_O_Djachynska_Conference_2017_FITU.pdf

Download (922kB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://vsau.org/web/vsau/vsau.nsf/web_alldocs/Doc2...

Анотація

В роботі проаналізовано шляхи і можливості впровадження вивчення фізичних основ та напрямків застосування атомно-силової мікроскопії в рамках курсу загальної фізики для студентів аграрного напрямку, а також зв’язку його із іншими фаховими дисциплінами. Показано, що метою вивчення атомно-силової мікроскопії для студентів аграрного напрямку є ознайомлення із основними фізичними і методичними принципами, використовуваними для дослідження, діагностики і характеризації біологічних об’єктів та структур на нанорівні в залежності від їх природи і властивостей. Отримані знання та навички дозволять студентам застосовувати цей інструмент для досліджень в рамках формування та розвитку спеціальних фахових компетентностей (базові знання з агрономічних дисциплін, знання і розуміння основ фізики та мікробіології в обсязі, необхідному для освоєння загально- та спеціалізовано-професійних дисциплін та ін.).

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Ключові слова: атомно-силова мікроскопія; дослідницьке навчання; фізика; біологічні дослідження;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Всеукраїнські
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра комп'ютерних наук і математики
Користувач, що депонує: Оксана Степанівна Литвин
Дата внесення: 15 Трав 2017 10:37
Останні зміни: 16 Квіт 2018 11:30
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/19552

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу