PR-комунікації видавництв як об'єкт наукової рецепції

Єжижанська, Тетяна Сергіївна (2017) PR-комунікації видавництв як об'єкт наукової рецепції Інтегровані комунікації = Integrated communications : науковий журнал (3). с. 35-43.

[thumbnail of T_Yezhyzanska_IC_3_IJ.pdf]
Перегляд
Текст
T_Yezhyzanska_IC_3_IJ.pdf

Download (291kB) | Перегляд

Анотація

У статті досліджується сучасний стан та перспективи вивчення комунікацій видавництв, зокрема PR-комунікацій книжкових видавництв. Звернено увагу, з одного боку, на недостатню наукову розробку цієї проблеми, а з другого – на очевидне важливе значення в сучасних умовах забезпечення конкурентоспроможності видавництва. Вивчається історія дослідження PR-комунікацій книговидавництв, окреслюються теоретичні та практичні можливості використання PR у їхній діяльності. Визначаються перспективи подальшого наукового вивчення та практичного використання PR-комунікацій у діяльності видавництв.

Тип елементу : Стаття
Додаткова інформація: голов. ред. Г. В. Горбенко
Ключові слова: книжкові видавництва; PR; зв’язки з громадськістю; PR-комунікації; видавнича комунікація.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет журналістики > Кафедра медіапродюсування та видавничої справи
Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет журналістики > Кафедра реклами та зв'язків з громадськістю
Користувач, що депонує: викладач Тетяна Сергіївна Єжижанська
Дата внесення: 04 Січ 2018 11:48
Останні зміни: 04 Січ 2018 11:48
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/22942

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу