Зміст і форми формування естетичної культури майбутніх хореографів

Сіньтінь, Лю (2017) Зміст і форми формування естетичної культури майбутніх хореографів Intellectual archive, 6 (3). с. 57-65. ISSN 1929-4700

[thumbnail of Liu Xintin_IA_PI.pdf]
Перегляд
Текст
Liu Xintin_IA_PI.pdf

Download (210kB) | Перегляд

Анотація

Естетична культура представлена автором як здатність особистості сприймати і розуміти прекрасне у повсякденному житті, мистецтві, дійсності та прагнення й уміння будувати своє життя за законами краси. Розкрито змістові характеристики естетичної культури особистості. Охарактеризовано особливості позааудиторної діяльності університету. Зазначено, що основними формами позааудиторної роботи студентів-хореографів є: творчі зустрічі, майстер-класи, творчі екскурсії, участь у фестивалях, концертна діяльність. Наголошено на важливість залучення майбутніх хореографів до інтерактивного театру як одного з видів позааудиторної діяльності студентів, де акцент ставиться на інтерактивну взаємодію всіх його учасників, що спрямовано на розвиток їх креативності у творчій діяльності.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: естетична культура; хореографія; позааудиторна діяльність; форми; методи; засоби; майбутні хореографи
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра теорії та історії педагогіки
Користувач, що депонує: Людмила Леонідівна Хоружа
Дата внесення: 09 Жов 2018 08:11
Останні зміни: 09 Жов 2018 08:11
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24377

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу