Відгук офіційного опонента кандидата педаогічних наук Соловйова Т.Г. на дисертацію Чечко Т.М.

Чечко, Тетяна Миколаївна (2018) Відгук офіційного опонента кандидата педаогічних наук Соловйова Т.Г. на дисертацію Чечко Т.М. Кандидат thesis, Київський університет імені Бориса Грінченка.

[thumbnail of Відгук офіційного опонента Соловйової Т.Г..pdf]
Перегляд
Текст
Відгук офіційного опонента Соловйової Т.Г..pdf

Download (473kB) | Перегляд

Анотація

Дисертаційне дослідження присвячено проблемі соціально-педагогічної підтримки батьків дітей з особливостями психофізичного розвитку в дошкільних навчальних закладах. Узагальнено вітчизняні та зарубіжні практики соціально-педагогічної підтримки батьків у контексті проблеми дослідження. Вперше визначені поняття «соціально-педагогічна підтримка батьків дітей з особливостями психофізичного розвитку в дошкільному навчальному закладі», «розвиток виховного потенціалу батьків дітей з особливостями психофізичного розвитку в дошкільному навчальному закладі»; обґрунтовано змістову структуру соціально-педагогічної підтримки таких батьків в дошкільних навчальних закладах; розроблено критерії, показники та рівні розвитку виховного потенціалу батьків. Доведено дієвість змістово-методичного забезпечення соціально-педагогічної підтримки батьків дітей з особливостями психофізичного розвитку в дошкільних навчальних закладах.

Тип елементу : Спеціалізовані вчені ради (Кандидат)
Ключові слова: діти з особливостями психофізичного розвитку, дошкільний навчальний заклад, соціально-педагогічна підтримка, соціально-педагогічна підтримка батьків дітей з особливостями психофізичного розвитку в дошкільному навчальному закладі, оцінка потреб, розвиток виховного потенціалу батьків.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Автореферати > Відгуки опонентів
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > НМЦ > НМЦ досліджень, наукових проектів та програм
Користувач, що депонує: Ганна Сало
Дата внесення: 30 Лист 2018 16:48
Останні зміни: 30 Лист 2018 16:48
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24974

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу