Збірник літературно-художніх творів для сучасних підлітків: проблеми видавничої підготовки

Вернигора, Ніна Миколаївна (2016) Збірник літературно-художніх творів для сучасних підлітків: проблеми видавничої підготовки Інтегровані комунікації = Integrated communications (1). с. 55-59. ISSN 2524-2644 (Print), 2524-2652 (Online)

[thumbnail of N_Vernyhora_IC_1_16.pdf]
Перегляд
Текст
N_Vernyhora_IC_1_16.pdf

Download (196kB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://intcom.kubg.edu.ua/index.php/journal/articl...

Анотація

Анотація. Підставою для дослідження стало редакційне завдання: упорядкувати збірник літературно-художніх творів сучасних письменників для підліткової аудиторії, за матеріалами, що надійшли до редакційного портфеля (спільний проект Національної спілки письменників України, Київради і видавництва «Веселка»). У статті розглянуто проблеми видавничої підготовки збірника літературно-художніх творів для сучасних підлітків. Зокрема йдеться про психологію розвитку сучасної підліткової аудиторії, її ставлення до книги. Автор дослідження зосереджується на вивченні інформаційних, естетичних та духовних потреб юного читача. Окремо розглядається проблема авторського середовища. Вивчено сучасний книговидавничий досвід різних регіонів України, що зорієнтований на означену читацьку аудиторію.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: видавнича справа; збірник творів; дитяча читацька аудиторія.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Інші (не входять ні до фахових, ні до наукометричних баз)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет журналістики > Кафедра медіапродюсування та видавничої справи
Користувач, що депонує: канд. наук Ніна Миколаївна Вернигора
Дата внесення: 03 Січ 2019 11:54
Останні зміни: 03 Січ 2019 11:54
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/26247

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу