Рецензія на конспект лекцій Н. В. Іовхімчук «Дитяча література»

Вернигора, Ніна Миколаївна (2017) Рецензія на конспект лекцій Н. В. Іовхімчук «Дитяча література» Інтегровані комунікації = Integrated communications (4). с. 65-66. ISSN 2524-2644 (Print), 2524-2652 (Online)

[thumbnail of N_Vernyhora_IC_4_17.pdf]
Перегляд
Текст
N_Vernyhora_IC_4_17.pdf

Download (553kB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://intcom.kubg.edu.ua

Анотація

Анотація. Курс лекцій Н. В. Іовхімчук «Дитяча література» підготовлений для студентів факультету педагогічної освіти та соціальної роботи. Навчальне видання спрямоване на розширення кола знань студентів, ознайомлення їх з багатством художніх творів української та зарубіжної літератур, що можуть зацікавити учнів молодшого шкільного віку, з метою навчити майбутніх педагогів вмінню керувати читанням своїх вихованців. До певної міри це навчальне видання може також зацікавити студентів-видавців, які вивчають предмет «Редагування дитячої літератури».

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: дитяча література; твори для дітей; українська література; коло читання учнів молодшого шкільного віку.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Інші (не входять ні до фахових, ні до наукометричних баз)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет журналістики > Кафедра медіапродюсування та видавничої справи
Користувач, що депонує: канд. наук Ніна Миколаївна Вернигора
Дата внесення: 01 Січ 2019 23:46
Останні зміни: 01 Січ 2019 23:47
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/26261

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу