Виховання ціннісного ставлення до людини у молодших школярів у навчально-виховному процесі

Третяк, Ольга Петрівна (2014) Виховання ціннісного ставлення до людини у молодших школярів у навчально-виховному процесі Кандидат thesis, Інситут проблем виховання НАПН України.

[thumbnail of O_Tretiak_VCSDLyMSHyNBP_IPPO.pdf]
Перегляд
Текст
O_Tretiak_VCSDLyMSHyNBP_IPPO.pdf

Download (9MB) | Перегляд

Анотація

Дисертація присвячена проблемі виховання у молодших школярів ціннісного ставлення до людини у навчально-виховному процесі. У роботі узагальнено теоретичні засади виховання ціннісного ставлення до людини у молодших школярів. Охарактеризовано ключові гуманістичні цінності, на основі яких формується ставлення до людини; уточнено сутність поняття "ціннісне ставлення до людини у молодших школярів". Визначено критерії, показники та виявлено рівні вихованості ціннісного ставлення до людини у молодших школярів. Обгрунтовано та експериментально перевірено педагогічні умови виховання ціннісного ставлення до людини у молодших школярів у навчально-виховному процесі (підготовка вчителів до виховання цінннісного ставлення до людини у молодших школярів; розроблення та впровадження методики виховання ціннісного ставлення до людини у молодших школярів у навчально-виховному процесі; забезпечення взаємодії школи із сім'єю у вихованні ціннісного ставлення до людини у молодших школярів).

Тип елементу : Спеціалізовані вчені ради (Кандидат)
Ключові слова: ціннісне ставлення до людини; молодші школяри; навчально-виховний процес; педагогічні умови
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Автореферати > Спецради у інших ВНЗ
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Інститут післядипломної освіти > Кафедра дошкільної та початкової освіти
Користувач, що депонує: Вікторія Валеріївна Маковська
Дата внесення: 05 Лист 2019 07:25
Останні зміни: 05 Лист 2019 07:25
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/28395

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу