Підготовка майбутніх учителів до роботи включно в освітнє середовище

Дубовик, Світлана Григоріївна та Луріна, Таніта та Молодченко, Валентин та Молодченко, Наталія та Москаленко, Алла (2020) Підготовка майбутніх учителів до роботи включно в освітнє середовище International Journal of Psychosocial Rehabilitation (24). с. 6805-6822. ISSN 1475-7192

[thumbnail of S_Dubovyk__PFTWIEE.pdf]
Перегляд
Текст
S_Dubovyk__PFTWIEE.pdf

Download (479kB) | Перегляд
Офіційне посилання: https://www.psychosocial.com/article/PR280700/2457...

Анотація

Сучасне розуміння сутності інтегрованого навчання полягає в тому, що його формування корелює насамперед із розуміння суб’єктивності. Якщо розглянути аспект створення освітнього середовища, яке здатне сформувати а стабільний рівень освіти дітей не тільки з легкими відхиленнями, але і людей з важкими антисоціальними формами хвороб, то використання інтегрованої освіти сприяє формуванню повноцінного громадянства та адаптації мінімально професійні навички. Новизна дослідження визначається тим, що відбувається формування педагогічного прийоми та методи ґрунтуються насамперед на необхідності досягнення таких параметрів, як загальноосвітні середовище та методи його розвитку. Автори статті демонструють аспекти формування особистості рівні інтегрованої освіти, визначають методи та форми підтримки цієї технології та узагальнюють дані на достатньому рівні для адаптації як студентами, так і навчальними закладами. Автори показують, що використання інклюзивна освіта повинна стати стандартною схемою викладання в школі. Практичне значення дослідження полягає визначається тим, що розроблені моделі реалізації загальноосвітнього простору в школі будуть сприяють загальній інтеграції дітей в соціальних умовах.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: особистий профіль інклюзивної компетентності; інклюзивний освітній простір; когнітивні стратегії; то проблема підготовки вчителів; критерії мотиваційно-емоційної готовності вчителів.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра початкової освіти
Користувач, що депонує: Олена Іванівна Агоста
Дата внесення: 10 Черв 2020 09:43
Останні зміни: 10 Черв 2020 09:43
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/31485

Доступні Версії цього елемента

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу