Вікові особливості молодших школярів у контексті розвитку емоційного інтелекту

Сухопара, Ірина Геннадіївна (2020) Вікові особливості молодших школярів у контексті розвитку емоційного інтелекту Наукові записки (62). с. 225-229. ISSN 2415-7872

[thumbnail of I_Sukhopara_CPSPCDEI.pdf]
Перегляд
Текст
I_Sukhopara_CPSPCDEI.pdf

Download (8MB) | Перегляд

Анотація

У сучасному світі важливим стають вміння розуміти та керувати своїми емоціями, визначати та впливати на емоційний стан інших людей, посилаюється роль емоційног оінтелекту, як чинника успішної реалізації, досягнення успіху у всіх сферах життя. У статті подається сутність емоційного інтелекту та його зміст у теоріях зарубіжних психологів. Змістовим складовими визначають: сприйняття, ідентифікація, розуміння, керування власними емоціями та інщих людей, адекватна поведінка відповідно до емоцій.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Емоції; емоційний розвиток; емоційний інтелект; молодші школярі; вікові особливості
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра початкової освіти
Користувач, що депонує: Олена Іванівна Агоста
Дата внесення: 10 Вер 2020 09:03
Останні зміни: 10 Вер 2020 09:03
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/31747

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу