Дидактичні акценти організації дистанційного навчання в умовах пандемічних процесів

Мієр, Тетяна Іванівна та Холодюк, Лариса (2020) Дидактичні акценти організації дистанційного навчання в умовах пандемічних процесів Колективна (три і більше авторів). Education during a pandemic crisis: problems and prospects. Monograph. Publishing House WSZiA, Poland, Opole,.

[thumbnail of T_Miier_L_Holodiuk_DAODLCPP.pdf]
Перегляд
Текст
T_Miier_L_Holodiuk_DAODLCPP.pdf

Download (2MB) | Перегляд

Анотація

У першій половині 2020 року процес здобуття шкільної освіти набув дистанційного формату з огляду на інтенсивне поширення СOVID-19. Узагальнення даних про процес навчання підростаючого покоління здійснено на основі аналізу наукових і практичних напрацювань. Особливу увагу приділено розкриттю дидактичних аспектів організації дистанційного процесу навчання в умовах глобальної невизначеності, домінуваннянегативної інформації, постійного виникнення передумов для втрати емоційної рівноваги, та з урахуванням виникнення різних проблем у родині чи сім’ї дитини шкільного віку.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: дистанційне навчання; СOVID-19; емоційна рівновага; дидактика
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра початкової освіти
Користувач, що депонує: Олена Іванівна Агоста
Дата внесення: 21 Жов 2020 06:03
Останні зміни: 21 Жов 2020 06:03
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/32250

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу