Od kultury edukacji do kultury szkoły dla wszystkich i kultury klasy zróżnicowanej

Скрипник, Тетяна Вікторівна та Мартинчук, Олена Валеріївна (2020) Od kultury edukacji do kultury szkoły dla wszystkich i kultury klasy zróżnicowanej Колективна (три і більше авторів). Wyzwania XXI wieku dla edukacji szkolnej. Instytut Kultury Regionalnej i Badań Literackich, Siedlce.

[thumbnail of O_Martynchuk_Monograph_2020_IL.pdf]
Перегляд
Текст
O_Martynchuk_Monograph_2020_IL.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

Метою представленого матеріалу є показати зміни, що відбуваються в інклюзивній освіті завдяки своїй складній культурній спадщині, яка ставить перед освітою все складніші завдання. Автор наголошує на важливості діяльності всіх учасників шкільного життя для динаміка появи нової, інклюзивної шкільної культури. У цій новій різноманітній реальності воно доручає спеціальні завдання особам, які приймають рішення щодо освіти, та вчителям. Він лікує суб'єктивність і освітній діалог як два основних канони, які повинні визначати цілі та завдання, що переслідуються в Росії інклюзивна освіта в різних групах. У статті автор відповідає на основне питання: Який освітній простір створює культура інклюзії, які цінності вона задає і що зміни повинні бути зроблені для того, щоб процес змін сприяв появі культура Школи для всіх.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: включення; освітній діалог; різноманітна освіта; освітні зразки
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра спеціальної та інклюзивної освіти
Користувач, що депонує: Завідувач Олена Валеріївна Мартинчук
Дата внесення: 22 Груд 2020 12:21
Останні зміни: 22 Груд 2020 12:21
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/33792

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу