Формування професійної компетентності в рамках дисципліни «Теорія міжнародних відносин» (на прикладі підготовки студентів спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії)»

Бессонова, Марина Миколаївна (2020) Формування професійної компетентності в рамках дисципліни «Теорія міжнародних відносин» (на прикладі підготовки студентів спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії)» In: Вища освіта України в контексті цивілізаційних змін та викликів: стан, проблеми, перспективи розвитку, 01 жовтня 2020 р., Київ.

[thumbnail of Bessonova-High-education-confer-2020.pdf]
Перегляд
Текст
Bessonova-High-education-confer-2020.pdf

Download (484kB) | Перегляд
Офіційне посилання: https://istu.edu.ua/naukova-dijalnist/vseukrajinsk...

Анотація

У тезах узагальнюються питання щодо формування професійних компетентностей в рамках дисципліни «Теорія міжнародних відносин» на прикладі підготовки студентів спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» у Київському університеті імені Бориса Грінченка. Обговорення цих питань було актуалізовано прийняттям та введенням в дію Стандарту вищої освіти на першому (бакалаврському) рівні зв відповіднеою спеціальністю у серпні 2020 р.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Ключові слова: Стандарт вищої освіти; теорія міжнародних відносин; міжнародні відносини; суспільні комунікації; регіональні студії; компетентності.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Всеукраїнські
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра міжнародних відносин та міжнародного права
Користувач, що депонує: доцент Марина Миколаївна Бессонова
Дата внесення: 29 Груд 2020 13:05
Останні зміни: 29 Груд 2020 13:05
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/33882

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу