Теорія управління освітою в Україні в пострадянський період (1991 – початок ХХІ ст.): вектори розвитку

Братко, Марія Василівна (2015) Теорія управління освітою в Україні в пострадянський період (1991 – початок ХХІ ст.): вектори розвитку Вісник післядипломної освіти: збірник наукових праць, 28 (15). с. 17-31.

[thumbnail of Teoria_upravlinia_osvytou.pdf]
Перегляд
Текст
Teoria_upravlinia_osvytou.pdf

Download (614kB) | Перегляд

Анотація

У статті на основі аналізу змісту наукових праць з теорії управління освітою в Україні в пострадянський період (1991 – початок ХХІ ст.) виявлені основні вектори її розвитку. Вектор розвитку теорії управління освітою це магістральний напрям наукових досліджень, який визначається певною реперною (відліковою) точкою, що характеризує стан теорії управління освітою на момент отримання Україною незалежності та напрямом перспективного руху до задекларованої мети з врахуванням певної концептуальної ідеї або змісту, процесу, інструментальних та методичних засобів цього руху та описується за формулою «від – до».

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: управління; освіта; теорія управління освітою; теорія і практика управління освітою; вектори розвитку; теорія управління освітою в Україні в пострадянський період
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра теорії та історії педагогіки
Користувач, що депонує: Олег Мар'янович Мащакевич
Дата внесення: 24 Груд 2015 07:13
Останні зміни: 12 Січ 2016 12:08
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/12314

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу