До питання гейміфікації навчання іноземних мов

Соломаха, Анжеліка Вікторівна (2015) До питання гейміфікації навчання іноземних мов Гуманітарний вісник ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університети імені Григорія Сковороди»- Додаток 1 до Вип. 36, Том ІV(64) : Тематичний випуск «Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору». с. 440-448.

[thumbnail of A_Solomakha_DVNZ_KhDPU_15_FLMD_PI.pdf]
Перегляд
Текст
A_Solomakha_DVNZ_KhDPU_15_FLMD_PI.pdf

Download (7MB) | Перегляд

Анотація

В статті уточнюється поняття «гейміфікація навчання», окреслюються перспективи гейміфікації процесу навчання іноземних мов у загальноосвітніх навчальних закладах, розглядаються існуючі on-line сервіси навчання іноземним мовам з використанням гральних механік, доводяться мотивайційні можливості використання цієї технології, що сприятиме розвитку іншомовної комунікативної компетентності учнів на всіх мовних рівнях та у рецептивних та репродуктивних видах іншомовленнєвої діяльності. У статті доводиться, що гейміфікація навчання іноземних мов наблизить освітній процес до потреб сучасних школярів.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: іноземна мова; технології навчання; гейміфікація; мотивація, ігрові механіки
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра іноземних мов та методик навчання
Користувач, що депонує: Ю.В. Руднік
Дата внесення: 20 Січ 2016 07:28
Останні зміни: 20 Січ 2016 07:28
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/13282

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу