WEB 2.0 — СПІЛЬНИЙ ВІРТУАЛЬНИЙ ПРОСТІР ВИКЛАДАЧА І СТУДЕНТІВ

Співак, Світлана Михайлівна та Носенко, Тетяна Іванівна та Панченко, Алла Гнатівна (2013) WEB 2.0 — СПІЛЬНИЙ ВІРТУАЛЬНИЙ ПРОСТІР ВИКЛАДАЧА І СТУДЕНТІВ Педагогічна освіта: теорія і практика. Психологія. Педагогіка. с. 48-52.

[thumbnail of S_Spivak_POTPPP_2013-20-14_IS.pdf]
Перегляд
Текст
S_Spivak_POTPPP_2013-20-14_IS.pdf

Download (279kB) | Перегляд

Анотація

Сучасні технології Web 2.0 пропонують велику кількість інструментів, які здатні змістовно збагатити навчальну діяльність і дають можливість студентам та викладачеві не залежати від стаціонарних робочих місць. З іншого боку, соціальні сервіси надають викладачеві засоби для організації власного віртуального простору і самовираження, викладення власних науково-методичних матеріалів, їх обговорення з однодумцями. Віртуальні освітні простори викладача і студентів органічно поєднуються через соціальні сервіси: загальні сховища закладок, сервіси для зберігання мультимедійних ресурсів, блоги, вікі, геосервіси, карти знань, соціальні пошукові системи

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: WEB 2.0 ; СПІЛЬНИЙ ВІРТУАЛЬНИЙ ПРОСТІР
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра інформатики
Користувач, що депонує: Світлана Михайлівна Співак
Дата внесення: 21 Січ 2016 15:36
Останні зміни: 21 Січ 2016 15:36
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/13650

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу