Роль соціального Руху Гюлена у формуванні крос-культурного капіталу

Бурак, Оксана Сергіївна (2015) Роль соціального Руху Гюлена у формуванні крос-культурного капіталу PhD thesis, Міністерство внутрішніх справ України.

[thumbnail of O_BURAK_RSRGUFKK_IS.pdf]
Перегляд
Текст
O_BURAK_RSRGUFKK_IS.pdf

Download (58MB) | Перегляд

Анотація

У дисертації здійснюється комплексне дослідження ролі соціального Руху Гюлена у формуванні крос-культурного капіталу та його ефективності в сфері освіти в напрямку конструювання крос-культурної компетентності та платформи глобальної інтеграції. Викладено теоретико-методологічні основи дослідження ряду феноменів, котрі складають проблемне поле теми дослідження: глобалізація, крос-культурні комунікації, крос-культурна компетентність, крос-культурний капітал, , "третій сектор", холістична освіта та встановлений звязок з ними. Втсановлена ефектвність діяльності Руху Гюлена у формуванні цілісного, високоморального та соціально-активного індивіда, який зможе стати успішним членом глобального, мультикульутрного середовища постмодерну.

Тип елементу : Спеціалізовані вчені ради (PhD)
Ключові слова: крос-культурні комунікації, крос-культурний капітал, соціальний капітал, глокалізація, ойкумена, мультигетеродоксія, ціннісний плюралізм, культурний релтивізм, етноцентризм, ксенофобія, холістична освіта.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Автореферати > Спецради у інших ВНЗ
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра філософії
Користувач, що депонує: Оксана Сергіївна Бурак
Дата внесення: 21 Січ 2016 15:45
Останні зміни: 21 Січ 2016 15:45
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/13669

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу