Ґенеза підходів до організації та здійснення профілактики ВІЛ-інфекції в установах пенітенціарної системи закордоном та в Україні

Журавель, Тетяна Василівна (2016) Ґенеза підходів до організації та здійснення профілактики ВІЛ-інфекції в установах пенітенціарної системи закордоном та в Україні Вісник Чернігівського національного педагогічного університету (133). с. 60-65. ISSN КВ№17500-6250 від 16.11.2010 р.

[thumbnail of T_Zhuravel_GPPHIVMPV_KSPSRIL.pdf]
Перегляд
Текст
T_Zhuravel_GPPHIVMPV_KSPSRIL.pdf

Download (7MB) | Перегляд

Анотація

У статті автором визначено та охарактеризовано становлення ключових підходів до організації та здійснення профілактичних заходів і програм, спрямованих на попередження інфікування ВІЛ ув’язнених та засуджених у пенітенціарних установах закордоном та в Україні. Також у статті виокремлено заходи, доцільні для застосування в українських реаліях у виховних колоніях для неповнолітніх.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: установи виконання покарань; ВІЛ-інфекція; ув’язнені; засуджені; профілактика; профілактичний підхід.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи
Користувач, що депонує: к.пед.н. Тетяна Василівна Журавель
Дата внесення: 23 Лют 2016 14:04
Останні зміни: 23 Лют 2016 14:04
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/13931

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу