Технологія розвитку педагогічного артистизму

Івашньова, Світлана Володимирівна та Ігнатов, Олександр Володимирович та Долматова, Ганна Сергіївна (2016) Технологія розвитку педагогічного артистизму Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. с. 120-128.

[thumbnail of S_Ivashnova_O_Ignatov_H-Dolmatova_1_Z_NPUDPUPT.pdf]
Перегляд
Текст
S_Ivashnova_O_Ignatov_H-Dolmatova_1_Z_NPUDPUPT.pdf - Опублікована версія

Download (7MB) | Перегляд

Анотація

в статті представлено результати теоретичного дослідження змісту понять “акторська майстерність” та “артистизм” в науково-педагогічних дослідженнях; проаналізовано особливості прояву рівнів артистизму в педагогічній діяльності; представлено технологію розвитку педагогічного артистизму, що включає діагностичний інструментарій, програму навчального курсу (модулю) та засобів моніторингу успішності реалізації навчальної програми. В якості перспективних напрямів подальших досліджень пропонується уточнення змісту поняття «педагогічна майстерність» та його складових в сучасних реалиях, вивчення особливостей їх формування та розвитку в системі неперервної педагогічної освіти України тощо.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: акторська майстерність; артистизм; підвищення кваліфікації; професійна компетентність; педагогічна діяльність;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Інститут післядипломної освіти > НДЛ експериментальної педагогіки та педагогічних інновацій
Користувач, що депонує: С.В. Івашньова
Дата внесення: 23 Черв 2016 11:46
Останні зміни: 23 Черв 2016 11:46
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/14748

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу